Versiering en balonnen

lampionnen versieringBij een verjaardag hoort natuurlijk ook een leuke versiering. Het versieren van een kamer, of de stoel van een jarige is uiteraard altijd gezellig om te zien. Het geeft de jarige direct het gevoel dat het een speciale dag is. Bij grotere feestlocaties moet je niet onderschatten dat je best nog wel wat moet doen om het er echt feestelijk uit te laten zien.

Om leuk te versieren kun je al snel volstaan met het ophangen van leuke slingers en ballonnen. Het gaat dan vaak meer om het kleurig en gezellig te maken. Maar als je echt wilt uitpakken en een compleet thema of bijzondere versiering te doen, dan zijn er ook genoeg mogelijkheden.

Wij hebben een aantal voorbeelden en tips over versieren verzamelt, waarmee je inspiratie kunt opdoen voor de versiering van je eigen feestje of verjaardag.. De tips over versieren, balonnen, feestelijke kleedjes en bekers gaan dan ook niet zozeer over de manier waarop, maar meer over wat er allemaal te gebruiken of te vinden is voor een leuke versiering voor verjaardagen. Denk hierbij ook aan de muzikale aankleding van je feest.


 

Unieke ballonnen en slingers en versieringen

Toch maar een klein overzichtje van wat er aan verjaardagsversiering mogelijk is:

 

Versieren is vaak leuk om te doen, zeker als je een leuk thema voor je verjaardag of feest hebt. Denk aan dan bijvoorbeeld aan de kleine details, zoals servettten, kaarsenhouder, kleuren van lepeltjes en bordjes. Versiering is dus meer dan slingers en balonnen als je er echt iets leuks van wil maken. Iedereen zal zich bijvoorbeeld kleine catussen op tafel herinneren als je een mexicaans thema organiseert.

Veel plezier met verjaardag versieren!