Traktatie en uitdeel idee

cupcakes traktatieTrakteren of uitdelen voor je verjaardag is vaak gebruikelijk en eigelijk altijd wel leuk. Je kunt van alles bedenken of kopen en soms is het zelf maken van bijvoorbeeld cupcakes wel het allerleukste traktatie of uitdeel idee. Of het nu op het werk is, of op school of de kinderopvang, een traktatie wordt altijd wel gewaardeerd.

Zoek naar iets om uit te delen wat bij je past, wat makkelijk is mee te nemen, te maken of te bestellen. En zorg er uiteraard voor dat je voldoende aantallen traktatie hebt bij het uitdelen op je verjaardag of feestje.

Traktaties zijn bijvoorbeeld op de werkvloer al lang niet meer standaard door het geven van taart of vlaai. Het combineren van verjaardagen en traktaties worrdt daar ook regelmatig gedaan, zodat er leuke borrels of zelfs lunchtraktaties ontstaan.


 

 

Traktaties en leuke uitdeel tips

De mogelijkheden voor verjaardagstraktaties zijn eigenlijk bijna onuitputtend. Van een zakje chips tot zelfgemaakte stokjes met kaas, worst en een zilveruitje, tot zelfgemaakte cakejes, ijs en snoep.

Een paar leuke uitdeel ideeen en voorbeelden op een rijtje voor het trakteren op of na je verjaardag:

 

 

Hopelijk zit er een goed traktatie idee bij voor je verjaardag, en anders heb je misschien inmiddels zelf een leuk uitdeel idee bedacht om te trakteren tijdens je verjaardag!


 

 

Bijzondere en aparte uitdeel tips

Wil je echt iets bijzonders of aparts, dan zijn de gebruikelijke uitdeel tips voor verjaardagen misschien niet genoeg. Een paar bijzondere ideeen geven miscchien een richting om wat origineler te kijken naar de uitdeel mogelijkheden.

Denk bijvoorbeeld aan: