Thema feesten

piratenfeestBij het vieren van een verjaardag kan het soms erg leuk zijn om een bepaald thema aan je verjaardagsfeest te koppelen. Zeker als het om kinderfeestjes gaat is dit erg leuk voor de jarige en de kinderen die op het partijtje aanwezig zijn.

Maar ook voor volwassenen kan het een leuk idee zijn om een thema aan je verjaardag te geven. Hiermee koppel je de uitnodiging, je feest, en misschien zelfs je kadootjes wel heel leuk aan elkaar.

De ideeen zijn zo breed als je zelf kunt bedenken. Handig is uiteraard ook om na te gaan welk thema de jarige aanspreekt. Of juist is het voor een volwassene of een tiener wel geining om een grappig thema te kiezen en iemand een beetje in de maling te nemen.


 

Een greep uit verschillende thema's voor je verjaardag

Om een beeld te krijgen van de mogelijkheden en om je op weg te helpen voor een leuk thema voor verjaardag feest, hieronder een aantal voorbeelden van thema''s voor verjaardagen:

Veel plezier met het bedenken van een leuk thema feest of verjaardag voor jezelf of een andere jarige!


 

 

Thema voor verjaardag uitwerken

Alle verjaardagthema's die je zou willen gebruiken, bijvoorbeeld als er iets nieuw of actueel is, kun je uiteraard uitwerken. Het is handig om een aantal onderdelen voor ogen te houden om het thema zo compleet mogelijk uit te voeren, hieronder een kleine checklist voor je verjaardag thema:

Het lijkt miscchien eenvoudig om bij het thematiseren van een verjaardag over alle onderwerpen na te denken. Alsnog hopen we dat deze korte checklist je een beetje op weg helpen om niets te vergeten.