Als het feest erop zit

afterpartyEn dan opeens is het feest weer afgelopen en is je verjaardag voorbij. Eigenlijk blijft er dan niet veel meer over dan iedereen gedag te zeggen en op te ruimen na het feest. Soms blijven er nog een paar mensen wat langer hangen. Soms ben je zelf te moe, maar uiteindelijk houdt het feest toch echt een keertje op.

Wat wel weer leuk is, is dat je dan vaak nog even kan nagenieten van de dag, de avond, je kadootjes en de rommel om je heen. Als het een geslaagd feestje is geweest geeft zelfs de rommel in ieder geval nog een gevoel van voldoening.

Het zou leuk zijn als we nog wat leuke tips konden geven voor na het feest, maar verder dan de boel een beetje op orde maken en lekker naar bed gaan komen ook wij niet. Opruimen is misschien niet altijd leuk, maar soms is het ook wel weer een leuke herinnering aan het feestje.


 

 

Toch nog wat voor na je verjaardag

Bedenk jezelf wel het volgende voor het opruimen:


 

Opgeruimd van geest

Na een leuk en geslaagd feest valt er soms ook een last van je af. Of het nu gaat om alle voorbereidingen voor een feest van iemand anders, of het is je eigen verjaardag die is afgeloten, na het feest raak je snel opgeruimd van geest.

Dus treur niet, ook het eind van een feest kan een dankbaar en gelukkig moment opleveren. En als je echt de smaak te pakken hebt, probeer dan alvast nieuwe ideeen op te doen of te delen voor het vieren van de volgende verjaardagen.