Jubileum en kroonjaren

jubileumjaarEr zijn een aantal verjaardagen die een extra tintje krijgen doordat het bijzondere leeftijden zijn die worden bereikt. Over het algemeen wordt er op deze verjaardag momenten extra stilgestaan bij wat er is behaald en soms wat er is achtergelaten.

Kroonjaren of jubileumjaren zijn een mooi moment om even extra uit te pakken als het gaat om een feest of als het gaat om het geven van een leuk of bijzonder kado. Ook zijn er een aantal tradities zoals bijvoorbeeld het behalen van de 'sarah' en 'abraham' bij het bereiken van de 50ste verjaardag.

Een hulde aan een jubilaris kan een leuke manier zijn om een bijzonder persoon in het zonnetje te zetten. Bijzondere momenten zijn soms spaarzaam en daarom kan het een uitermate goed idee zijn om juist op die momenten te vieren wat er te vieren valt.


 

Speciale verjaardagen, mijlpalen en kroonverjaardagen

Hieronder een kort overzicht van de belangrijkste voorkomende jubileumjaren bij verjaardagen:

 

En bij een jubileum hoort natuurlijk ook een leuke jubileum taart. Kijk naar de mogelijkheden:

 

 

Voor een leuke viering bij verjaardagen op kroonjaren of een jubileum is er vast wel iets te vinden om een jarige echt even in het zonnetje te zetten tijdens de verjaardag !

Wat ook leuk kan zijn is als je met meerdere mensen, bijvoorbeeld je partner, een groter feest organiseert om jubileumjaren te vieren. Ook met een groep vrienden die in een zelfde jaar een bepaalde leeftijd bereiken is het leuk om dit gezamelijk te vieren. Met veel genodigden, vrienden en familie levert dit vast een geweldig feest op, en de kosten kun je altijd makkelijker samen delen. Hierdoor maak je een jubileum extra leuk.