Ik ben jarig

feestmutsBen je jarig, dan is dit vaak een bijzondere dag voor je. Soms omdat je door iedereen in het middelpunt van de belangstelling wordt gezet, maar soms ook omdat je zelf bewust bent van wat je bereikt hebt het afgelopen jaar. Je kunt weer nieuwe doelen stellen en vooruit kijken, maar het liefst natuurlijk wel na een gezellig of knallend feest.

Ben je jarig maar hou je niet (meer) van al het feesten en uitnodigen, dan zijn er ook vast nog andere bijzondere manieren om toch even stil te staan bij je verjaardag. Is het niet een surprise-party of onverwacht leuk bezoek, dan kun je er altijd zelf even op uit trekken. Sommige mensen worden somber als ze jarig zijn, maar ach, het is na een dagje weer voorbij. En ouder worden hou je ook niet tegen. Probeer juist te genieten van de momenten die voorbij komen!

Zoek een leuke feestmuts, zoek een toeter of een fluit. Vandaag of binnenkort ben je jarig en ga je er gewoon lekker op uit.

 


 

 

Tips voor de jarige

Om toch de jarige een beetje op weg te helpen, hieronder een aantal tips ter voorbereiding op je verjaardag in het geal dat je echt een feest wil vieren:

 

Er zijn vast nog meer tips speciaal voor de jarige te vinden. Als ze niet op een andere plek op deze website of andere websites te vinden zijn, dan zullen we vast in de toekomst het lijstje verder aanvullen. Tips uit eigen verjaardag ervaring zijn uiteraard altijd welkom!

 

 

Idee voor een rusitge verjaardag

Ben je zelf niet echt op zoek naar (weer) een standaard verjaardagsfeest of veel mensen om je heen, dan kun je er altijd voor kiezen om met een beperkter gezelschap of een bijzonder iemand je verjaardag te vieren. Een aantal leuke ideeen hieronder zijn niet alleen gezellig, maar voorkomen eigenlijk ook dat je ongevraagd alsnog bezoek krijgt waar je niet op gerekend had.